Pepe a avut parte de probleme in ultima vreme, dupa ce s-a accidentat pe partie, un nou necaz i-a dat batai de cap. Artistul a facut urcior, astfel ca nu s-a simtit foarte bine in acest sfarsit de an, dar, dupa cum marturiseste si el, este bucuros ca se simte bine si nu are incotro decat sa mearga inainte.

„Am avut si urcior, am inceput anul cat se poate de prost. M-am speriat rau pe munte. Am inceput sa plang si mi-a inghetat lacrima, erau -18 grade. Noroc ca fac recuperare. E nasol sa iesi si sa nu bei. Astazi ies la alergat, n-am interdictii. Azi nici n-am luat antiiflamator. Sunt bine, suntem bine, mergem inainte”, a spus Pepe.

Urciorul (orgeletul) reprezinta o boala infectioasa a glandelor sebacee localizate la nivelul ochilor. Acesta se manifesta sub forma de umflatura dureroasa, instalata pe pleoapa superioara sau pe pleoapa inferioara.
Pepe, accident cu ”placa”

Pepe a suferit un accident pe o partie din Brasov, in urma caruia s-a ales cu umarul dislocat. Vedeta a fost ajutata de un fizioterapeut, care i-a acordat ajutor imediat. Imaginile au fost postate de cei doi pe retelele de socializare. Artistul a postat pe Instagram momentul in care un fizioterapeut i-a acordat ajutor dupa ce si-a dislocat umarul, in urma unui accident pe o partie din Brasov. „Din seria lucrurilor care … mi-a scos umarul, dar nu l-a pus el, Ionut, la loc, ce credeti ??? Multumesc mult, Ionut Bobit !!!”, a scris Pepe pe Instagram.

Cantaretul a admis ca a suferit un accident, sambata, pe o partie din Brasov, dar ca acum se simte bine. „E ok acum. Eu sunt fizio-kinetoterapeut. Ne-am cunoscut pe partie si a fost de asa natura ca am putut sa imi pun in practica meseria. Pepe a cazut cu placa si a avut o dislocare de umar cu leziune si pe clavicula”, a spus Ionut Bobit, care este unicul roman care a absolvit studiile maestrului Chris Leong.

coral