News Flash:

Proces la Tribunalul Valcea: Cursul francului elvetian, inghetat la data acordarii unui credit

30 Octombrie 2015
1174 Vizualizari | 2 Comentarii
credite
La Tribunalul Valcea, o persoana a castigat procesul cu o institutie financiara unde obtinuse un credit in franci elvetieni. Astfel, in urma deciziei, imprumutul va fi returnat la valoarea cursului de la data la care a fost semnat contractul.

O persoana fizica a castigat, la Tribunalul Valcea, prin decizie definitiva, procesul cu o institutie financiara unde obtinuse credit in franci elvetieni. In urma deciziei, imprumutul va fi returnat la valoarea cursului din momentul semnarii contractului.

"Admite apelul. Modifica in parte sentinta in sensul ca admite actiunea formulata impotriva paratei Credit Europe Ipotecar IFN. Constata caracterul abuziv al clauzei de risc valutar si dispune eliminarea acestuia. Stabilizeaza (ingheata) cursul de schimb CHF-LEU la momentul semnarii contractului pentru toata perioada de derulare a contractului si denomineaza platile in moneda nationala. Obliga parata la restituirea sumelor incasate in temeiul clauzei constatata abuziva. Mentine restul dispozitiilor sentintei. Obliga intimata la 2.000 lei cheltuieli de judecata catre apelant. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica azi 27 octombrie 2015", se arata in minuta emisa vineri de Tribunalul Valcea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tribunalul valcea franci elvetieni imprumutul ifn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Cati  | #17136
Oportunitate extra in timpul liber! Trebuie sa ai doar minim o ora libera pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa incredere si multa seriozitate. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani, chiar din prima luna. Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email:
catiwinchance@yahoo.com
cu textul “INFO”
Monica  | #17165
Bani de acasa! In premiera nationala, am lansat super-programul prin care orice persoana poate castiga bani de acasa! Trebuie doar sa aveti calculator, conexiune la internet si cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Oferta este pentru toti care doresc bani de acasa! Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara mai multe detalii la adresa de email: lapuste_monica@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0951 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035172 (s)