News Flash:

Profesorii clujeni saboteaza BAC-ul si intra in greva generala

9 Iunie 2017
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
Profesorii clujeni fac greva in pragul BAC ului

Sindicatul Liber al Învăţământului Preuniversitar Clujean a anunţat, joi, că peste 3.000 de profesori din judeţul Cluj, dar şi alte cadre didactice din ţară, vor intra în grevă generală în 12 iunie, preşedintele SLIPC explicând că protestul ar urma să afecteze şi desfăşurarea Bacalaureatului, în cazul în care solicitările lor, cele mai multe de ordin financiar, nu vor fi luate în calcul de către minister.

Potrivit liderului SLIPC, Lucia Cojocaru, aproximativ 3.000 de profesori din învăţământul preuniversitar clujean ar urma să intre în greva generală care, spune ea, a fost aprobată în toate judeţele în care federaţia are reprezentanţi.

Astfel, greva ar urma să aibă loc în 12 iunie, la ora 8:00, şi ar urma să ducă la anularea probei de competenţe digitale din cadrul Bacalaureatului, a explicat Cojocaru pentru News.ro.

„Din ceea ce ştiu, este vorba despre aproximativ 3.000 de profesori în judeţ care vor intra în grevă. Din comunicările cu colegii ştiu că greva va fi în toate judeţele din ţară unde avem reprezentanţi. Sigur că greva ar afecta şi examenul de Bacalaureat în condiţiile în care în data de 12 este programată proba de competenţe digitale. Suntem deschişi la negocieri şi răspundem şi dacă suntem solicitaţi la 12 noaptea sau la patru dimineaţa", a explicat Lucia Cojocaru, preşedinte S.L.I.P.C.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

profesori clujeni greva bac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1079 (s) | 22 queries | Mysql time :0.024664 (s)