Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Institul-STAR UBB a inițiat împreună cu compania NTT DATA Romania, DAAD, FSEGA și Facultatea de Ştiinţe Aplicate Nürtingen – Geislingen un proiect inițiat având ca temă ,,Dezvoltarea Sustenabilă a Membrilor unei Organizaţii pentru o integrare reuşită în companie”.

Proiectul va dura 1 an și va fi derulat administrativ prin ,,Oficiul de Management și Transfer Tehnologic și Cognitiv al UBB".

Printre obiectivele generale ale proiectului se regăsesc: studiul literaturii de specialitate, analiza calitativă şi cantitativă a informaţiilor primite din partea organizației cu privire la percepţia membrilor organizaţiei asupra eficienţei fazei de integrare, elaborarea unui ghid de bune practici, precum și elaborarea raportului final al proiectului de cercetare.

Echipa de proiect este formată din lect. univ. dr. Diana Ivana, director de proiect, prof. univ. dr. Mihaela Drăgan, prof. dr. Heidemarie Seel, conf. univ. dr. Monica Zaharie, dr. Daniel Metz și colaboratori (membrii ai departamentului de Ştiinţe Economice si Gestiunea Afacerilor în limba germană, FSEGA).

coral