News Flash:

Promovabilitate 0% la Transylvania College din Cluj

9 Iulie 2013
2077 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentantii Liceului Transylvania College au explicat situatia de la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013. Un singur elev a sustinut "examenul maturitatii" in institutia de invatamant, iar cazul a fost unul aparte, au precizat acestia, scrie citynews.ro.

"In acest an am avut un caz special, un singur elev, care s-a transferat in a doua jumatate a semestrului doi al acestui an scolar de la un liceu din capitala. Am ales sa-l sustinem si sa-i oferim sprijin in plan academic deoarece s-a mutat la Cluj impreuna cu familia si a trecut printr-o situatie dificila. Aceasta situatie, desi regretabila, nu este in nici un fel relevanta pentru calitatea educatiei pe care o oferim", se arata intr-un comunicat al Transylvania College.

In Liceul Transylvania College predarea se face conform curriculum-ului oferit si coordonat de Universitatea Cambridge, iar examenele pe care elevii le sustin la finalul liceului sunt examene britanice A-Levels, recunoscute in 150 de tari (inclusiv in Romania), echivalente ale Bacalaureatului.

"Tot in acest an a absolvit liceul nostru Cambridge o eleva care a fost acceptata la Camberwell College of Arts din cadrul Universitatii de Arta din Londra. Putem spune, asadar, ca am avut 100% promovabilitate pe linia de studiu pe care o oferim", se mai arata in comunicat.

Transylvania College va avea prima promotie de absolventi in 2014. Aplicatiile pentru admiterea la universitate vor fi depuse deja in toamna, moment in care vom reveni cu detalii privind succesele absolventilor nostri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

transylvania college examenul maturitatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021741 (s)