Castigarea premiului cel mare pus in joc de emisiunea “Asia Expres” de Oase si CRBL i-a facut pe sustinatorii celor doi sa afle cat mai multe detalii despre vietile lor private. Despre fostul membru al trupei Simplu putini stiu ca el se afla la al doilea mariaj si ca prima casatorie “a bifat-o” pe cand avea doar 20 de ani. Cantaretul si prima sotie au divortat dupa sapte ani de mariaj.Cum arata prima sotie a lui CRBL cu care s-a insurat la 20 de ani

CRBL, pe numele din buletin Eduard Mihail Andreianu, a pasit prima data in fata ofiterului de stare civila in 1997. Atunci, Andreea, o femeie din orasul natal al artistului, i-a devenit sotie. Din pacate, mariajul lor nu a rezistat, iar dupa sapte ani de la cununia civila, ei au semnat actele de divort. Andreea, fosta sotie a carismaticului cantaret, este expert in relatii publice; ea lucreaza se ocupa de promovarea unui magazin de bijuterii din Pitesti. In prezent, fosta sotie a lui CRBL are un baietel.

“Am fost prieteni, ne-am casatorit pentru ca ne iubeam si pentru ca asa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit ca niste oameni normali, cu casa/chirie/catel/certuri/gelozii si alte acareturi. Ne-am despartit intr-o zi in care am realizat ca vietile noastre nu mai erau in registrul «viata noastra», ci se despartisera undeva si aveam doua drumuri total separate: «viata mea» si «viata lui». Cand ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, cand ne-am despartit eram ceva mai adolescenti cu idei si dorinte infinit diferite”, a declarat Andreea in cadrul unui interviu, relateaza VIVA!.

Andreea si CRBL nu pastreaza legatura. La patru ani de la divotul de prima sotie, CRBL s-a casatorit cu Elena, pe care a cunoscut-o la “Dansez pentru tine”, emisiunea-concurs care a fost difuzata la Pro TV. Frumoasa blonda era coregraf, iar cantaretul, concurent.

In toamna acestui an, mai exact in luna noiembrie, Elena si CRBL implinesc 11 ani de casatorie, iar in vara ei planuiesc sa isi reinnoiasca juramintele; vor sa organizeze o petrecere de zile mari.

coral