Prezentatorul de televiziune Radu Valcan a plecat la munte, in timp ce partenera sa de viata, vedeta TV Adela Popescu a ramas acasa. Pe contul sau de Instagram, Radu Valcan i-a transmis un mesaj frumoasei sale sotii.

Radu Vilcan si Adela Popescu sunt un cuplu formidabil, iar urmaritorii lor de pe paginile de socializare sunt atenti la fiecare mesaj si la fiecare schimb de replici dintre cei doi.

„Scumpa, nu trebuie sa-ti para rau ca n-ai putut veni si tu la ski. Aici este soare, nu foarte frig, putina lume etc. Ma rog, misto! Te iubesc, promit ca o sa pregatesc eu cina!?❤️☺️•adela_popescu”, a fost mesajul publicat de Radu Valcan.

Sotia sa a comentat imediat:

„Chiar nu imi pasa. Eu mi-am baut cafeaua in liniste, acum fac un masaj, iar mai tarziu cred ca plec la mall. Copiii!!!! Aoleu, copiii!”.

Cum a scapat Adela Popescu de depresie

In varsta de 32 de ani, Adela Popescu si-a amintit de perioada cand l-a nascut pe primul ei fiu, pe Alexandru. In cadrul unui interviu sincer, artista a marturisit ca a fost la un pas sa se afunde in abisul depresiei postnatale, insa decizia de a se intoarce mai repede pe sticla, la carma emisiunii “Vorbeste Lumea” a ajutat-o enorm. Potrivit marturisirilor facute chiar de ea, faptul ca era rasfatata de colegele de la machiaj si nu numai inainte de fiecare editie i-a ridicat moralul, mai ales ca atunci cand era acasa, nu avea timp mai deloc pentru ea. Desigur, un rol important in aceasta lupta cu depresia l-a avut si sotul ei, Radu Valcan, care s-a implicat in cresterea lui Alexandru. De altfel, prezentatorul TV este foarte prezent si in viata celui de-al doilea fiu, Andrei.

“Ma gandeam de ce pe mine m-a ajutat foarte mult sa ma intorc la emisiune, dupa doua luni. Pentru ca, dintr-o data, dupa doua luni in care ma simteam groaznica, nu aveam timp nici sa ma spal, vorbesc serios, mergeam cu copilul la toaleta de multe ori. Il luam cu mine, adica luam caruciorul sa fie acolo. Cineva, dintr-o data, ma machia, ma coafa si ma uitam in oglinda si aratam bine. Si asta m-a ajutat sa depasesc perioada cu bine, sa nu intru intr-o depresie postnatala”, a declarat Adela Popescu in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Vedeta de la Pro TV i-a daruit al doilea baietel lui Radu Valcan in urma cu aproape doua luni. Adela Popescu a stat dupa cinci ore in travaliu, iar, la final, medicii i-au spus ca are un baietel perfect sanatos.

“Gataaaaaa! Uraaaa! ???? Iata chipul meu obosit, imediat ce am iesit din sala de nasteri, dupa cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai buna nu am, dar sper sa simtiti si voi fericirea nemasurata pe care o simt eu ca „flatiolul’ e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru! ❤ Radu Valcan”, a scris vedeta de la Pro TV pe o retea de socializare in decembrie 2018. coral