Prietena cea mai buna a lui Razvan Ciobanu a explicat ca adevarul despre banii gasiti asupra acestuia, dupa accident, este altul decat ce s-a vehiculat!

S-au lansat multe ipoteze dupa accidentul in care si-a pierdut viata Razvan Ciobanu, cea mai vehiculata fiind aceea ca fostul designer ar fi consumat substante interzise inainte sa piarda controlul volanului. Inclusiv analizele preliminare au scos asta la iveala. Evident, nu se exclude nici pista unei crime, iar dosarul anchetatorilor a adunat dovezi uluitoare, o sustine chiar avocata Laura Vicol, cea  mai buna prietena a lui Ciobanu.

„In momentul in care am declarat si declar, in continuare, ca in acest moment nu se stie absolut nimic despre rezultatele raportului toxicologic, chiar nu vorbesc prostii.Din ancheta si din dosarul instrumentat de catre procuror, nu s-a comunicat nicio informatie. Cei de acolo, nici macar pe surse, nu au dat nicio informatie din dosar. Ce am vazut eu astazi, in dosar, este… nu pot sa spun suta la suta diferit. Dar, in mare parte, diferit de tot ceea ce s-a auzit la televizor, pana in acest moment„, a spus prietena designerului.

Tot Laura Vicol este cea care vine sa lamureasca cati bani avea de fapt asupra lui Razvan Ciobanu. S-a spus ca acesta avea mari probleme financiare. Avocata sustine ca desi inchisese atelierul, Razvan semnase in continuare contracte de moda: „Razvan avea bani la el. Nu avea nici multi si nici putini!„, spune Laura Vicol.

coral