Autoritatile din Prahova revin cu informatii despre tanara gasita ranita pe calea ferata, spunand ca este vorba de sora unei actrite din Buzau si fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, nu de actrita.

 Initial, surse din ancheta au spus ca este vorba despre o actrita din Buzau si fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, aflata in coma la spital, dupa ce a fost gasita ranita pe liniile de cale ferata dintre statiile Tomsani si Cricov, judetul Prahova.

Apoi, sursele au revenind spunand ca tanara este sora unei actrite din Buzau si fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea.

Din cercetarile de pana acum nu a reiesit ca tanara a fost victima vreunei infractiuni.

Joi, ea a fost transferata la Spitalul Floreasca din Capitala.

Marti seara, un angajat CFR a sunat la 112 si a anuntat ca intre halta Tomsani si halta Cricov, judetul Prahova, se afla o femeie accidentata. Reprezentantii Politiei Prahova spuneau ca din primele verificari a reiesit ca victima este o femeie de 39 de ani, din Buzau, dusa initial in stare de inconstienta la Spitalul Judetean Ploiesti.

Cercetarile sunt facute de politisti de la Transporturi Prahova, fiind deschis si un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

coral