Încearcă să se mențină într-o formă de invidiat și reușește să atragă privirile la fiecare apariție. Bineînțeles, atunci când este vorba despre Loredana Chivu te poți aștepta la tot felul de excese vestimentare – și nu numai -, iar sexy-blondina ”ține steagul sus” și nu se dezminte. A mers într-un celebru club de fițe, pentru a se distra la superlativ, iar cei care au văzut-o au fost șocați.

Blondina și-a dezgolit o parte a posteriorului bombat cu care se laudă, cei din jur dându-și coate. Oricum, în ceea ce o privește, astfel de apariții… spectaculoase sunt la ordinea zilei, iar Loredana Chivu pare a fi complet lipsită de stres. Se simte bine în pielea ei, iar eventualele zâmbete o lasă, pur și simplu, rece precum șampania. Blondina merge pe drumul ei, senzual și incitant, scoțându-și în evidență formele apetisante și oferindu-le fanilor imaginile ”hot” cu care aceștia sunt obișnuiți. Unii râd, unii oftează, alții așteaptă, cu nerăbdare, alte fotografii cu tentă erotică evidentă.

Mulți se întreabă ce ar mai putea urma, cu atât mai mult cu cât blondina a apărut într-o ținută provocatoare chiar și lângă bradul de Crăciun. Sexy să fie, restul contează mult mai puțin sau deloc.

”Nu există an să nu…”

În fiecare an, Loredana Chivu își împodobește bradul alături de cei dragi. Blondina a ales pentru acest Crăciun niște globuri și alte ornamente cu totul și cu totul speciale.

Iar sub bradul încărcat și luminat, Loredana Chivu a pus doi Moș Crăciuni, un omuleț de zăpadă, o căsuță de poveste și câteva cutii de cadouri. Fanii au reacționat pe loc și i-au complimentat bradul de Crăciun. ” nu exista an sa nu imbodobesc bradul cu toata familia! Nimic nu mi umple mai mult sufletul de bucurie! #christmastree #joy #home #love #family #blessings”, a scris Loredana Chivu pe Facebook.

coral