News Flash:

Razie cu efective sporite, astazi la Cluj. Zeci de amenzi au fost aplicate in doar cateva ore

17 Mai 2016
293 Vizualizari | 0 Comentarii
Razie la Cluj
Politistii clujeni anunta ca au organizat si desfasurat o actiune, cu efective marite, pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

La data de 17 mai, aproape 60 de politisti si jandarmi au actionat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale, rutiere, precum si pentru identificarea persoanelor sau a bunurilor urmarite in temeiul legii.


Astfel, intre orele  00:00 - 02:30, s-au desfasurat actiuni punctuale in zona localurilor publice, a unitatilor bancare, precum si a altor unitati asigurate cu paza.


Au fost verificate 62 de obiective asigurate cu paza, impunandu-se aplicarea a 5 sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, republicata.


Pentru incalcarea prevederilor Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, politistii au aplicat 4 sanctiuni.


De asemenea, 58 de autovehicule au fost controlate, pentru neregulile constatate la regimul rutier fiind aplicate 24 de sanctiuni contraventionale. Politistii continua actiunile pentru descurajarea faptelor antisociale.


 
politisti jandarmi infractiunilor stradale
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027101 (s)

loading...