News Flash:

Razie in Oser la targul de vechituri. Politistii au confiscat unui comerciant sticle de whisky in valoare de 2500 lei

20 Aprilie 2015
2196 Vizualizari | 2 Comentarii
In acest sfarsit de saptamana, politstii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca - Sectia 7 Politie Cluj-Napoca,  impreuna cu politsti locali, au actionat in targul de vechituri pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale si ilicite.

Activitatea politistilor a avut ca si scop combaterea comertului cu bunuri provenite din activitati infractionale. Totodata, prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscala, descurajarea actelor de dezordine publica si depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii au fost aspecte vizate de catre politsti.

In cadrul actiunii peste 50 de persoane au fost legitimate, iar 38 de comercianti ambulanti si 6 societati comerciale au fost verificate.

De asemenea, pentru fluidizarea traficului, precum si pentru respectarea normelor rutiere, politistii au fost prezenti pe arterele principale din zona. A fost retinut un permis de conducere si un certificat de inmatriculare, in conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

S-au aplicat sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordininea si linstea publica, a Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, precum si a O.U.G. 97/2005 privind regimul domicilierii.

Spre exemplu, in jurul orei 09:00, in incinta targului, a fost depistat un barbat, de 43 de ani, din localitatea Berchesu, care oferea spre comercializare bauturi alcoolice, fara a indeplini conditiile legale.

Barbatul a fost sanctionat contraventional conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite. Totodata, sticle cu alcool (whisky, vin, lichior, cognac, grappa), in valoare de circa 2.500 de lei, expuse spre vanzare, au fost ridicate in vederea confiscarii
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

evaziune fiscala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 32 queries | Mysql time :0.054116 (s)