News Flash:

Razie la taximetristii pirat din zona aeroportului Cluj. Vezi ce nereguli au fost constatate

15 Septembrie 2016
1165 Vizualizari | 1 Comentarii
Razie la aeroport

Politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie comerciala si cei de la Serviciul Control trafic rutier, in colaborare cu Politia Transporturi, au desfasurat in urma cu putin timp o actiune care a vizat respectarea prevederilor legale privind activitatea de taximetrie in incinta Aeroportului International ”Avram Iancu”si in imediata vecinatate a acestuia.

Au fost verificate aspecte privind afisarea in interior, la loc vizibil, a listei cuprinzand titularul legal al autorizatiei taxi, a tarifelor practicate, precum si a unui ecuson cuprinzand numele si fotografia conducatorului auto, detinerea tuturor autorizatiilor prevazute de lege, respectarea standurilor aprobate, integritatea sigiliilor aparatelor de taxat si detinerea buletinelor de verificare metrologica, existenta pe portierele din fata ale taxiului a inscrisurilor privind valorile tarifelor de distanta practicate pe timp de zi si pe timp de noapte, precum si detinerea asigurarilor obligatorii pentru persoane si bunuri.

Razie aeroport

Politistii au constatat nereguli precumlipsa asigurarii de persoane si a bunurilor acestora, nerespectarea standurilor aprobate, neafisarea tarifelor practicate sau lipsa ecusonului sau lipsa atestatului profesional valabil.

Pentru neregulile constatate au fost incheiate 8 procese-verbale de constatare a contraventiilor in valoare de 2.400 lei, in conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 109/2010 si 11 note de constatare in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002 republicata, in valoare de 1.375 lei si 22 puncte de penalizare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Razie_2
razie aeroport taximetristi pirat amenzi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dorin  | #20972
Lucru la domiciliu!
Oportunitate foarte serioasă! Începe acum! Lucrezi în timpul liber! Faci bani rapid! Comision direct motivant! Avem planuri mari de dezvoltare! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o
Adauga comentariu

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043562 (s)