Dupa ce a aparut un filmulet cu un nou scandal intre Bianca Dragusanu si sotul ei Alex Bodi, vedeta a postat cateva mesaje sugestive pe retelele de socializare. Iata care a fost reactia ei dupa ce s-a scris ca ar fi vrut sa se arunce in fata masinilor.

Reactia Biancai Dragusanu dupa ce s-a scris ca a vrut sa se arunce in fata masinilor

Sandalul dintre Bianca si Alex continua si pare ca nu are oprire. In fiecare zi apar fotografii sau filmari in care cei doi se cearta sau chiar se bruscheaza. Acum a aparut un filmulet in care Bianca se presupune ca ar fi vrut sa se arunce in fata masinilor, insa Alex a oprit-o la timp. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat aceasta stire, insa Bianca a avut cateva reactii cu subinteles pe contul ei de Instagram.

Mai intai ea a postat un mesaj care se traduce cam asa: „Daca nu-ti da energie, nu te inspira ori sa-ti provoace un orgasm, atunci locul lui nu este in viata ta”. Apoi ea a continuat cu un alt story in care spune ca „Cea mai puternica forta din Univers este dragostea”.

Este clar ca lucrurile nu sunt asezate intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Iubirea dintre cei doi pare a fi extrem de pasionala, insa nu suficienta pentru a stigne toate certurile si problemele lor.

Alex Bodi nu a avut pana in acest moment nicio reactie, insa stim ca momentan este alaturi de una dintre fetitele lui, cu care a postat multe fotografii pe contul persoanl de Instagram. Va reamintim ca cei doi au anuntat divortul, insa ulterior s-au impacat si chiar au aparut la o emisiune televizata si au vorbit deschis despre probleme lor.

Desi nu a dat detalii concrete, Bianca a lasat sa se inteleaga ca ar fi o problema cu fidelitatea lui Bodi.

coral