Monica Hill, iubita lui Catalin Botezatu a participat la un concurs de miss in China si a acuzat ca este nevoita sa indure conditii inumane. Clujeanca ii acuza pe organizatori de lipsa de profesionalism.

Monica Hill a vorbit in detaliu de despre acest incident: "Intr-adevar, avem o problema cu alimentatia de aici, in ideea in care nu prea gasim mancare europeana, iar majoritatea…Cred ca suntem 40 de tari din Europa si majoritatea nu putem manca mancarea asta. Mancam toata ziua doar broccoli si cam ce mai gasim noi, paine, dar pentru ei este un lucru bun pentru ca si-ar dori ca noi sa mai slabim."

Iubita celebrului designer spune ca a slabit foarte mult din cauza lipsei hranei si totul ar fi din cauza faptului ca organizatorii sunt foarte stricti.

"Ne cantaresc zilnic, ca sa mai slabim, pana la final ar trebui sa fim cat mai slabe. Am slabit patru kilograme. Ei si-au dat seama ca noi nu putem manca, au vazut si cred ca este un motiv pentru care ei nu vor sa ne aduca (n.r. mancare). Tot timpul dupa ce ne cantaresc ne zic: ,,Ai mai slabit, ai mai slabit". Da, stim ca am mai slabit , vedem si noi ca am mai slabit, dar ei in continuare iti spun:,,Sa mergi la sala, sa mananci cat mai putin". Nu, nu stiu sincer ce se intampla. Ei isi doresc un show foarte mare, sunt foarte perfectionisti, sunt foarte stricti.", a spus Monica Hill, iubita lui Catalin Botezatu.

coral