Aurel Tamas s-a despartit de sotie, dupa un mariaj de peste 20 de ani! Celebrul cantaret de muzica de petrecere i-a lasat nevestei afacerea. Aceasta avea sa faca prima declaratie, dupa ce s-a aflat ca sotul celebru a parasit-o.

„Fiecare isi traieste viata cum vrea pentru ca suntem liberi. Domnisoara cu care e sotul meu e si ea o domnisoara si nu ma intereseaza prea mult despre ea. Nu sunt divortata de Aurel Tamas si il iubesc pentru ca e sotul meu”, a spus Marieta Tamas, pentru Click.ro.

Celebrul cantaret din Ardeal si-a „oficializat” relatia cu amanta mai tanara cu 31 de ani. Fata se numeste Eliza Ancau (26 de ani) si e absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din Cluj, cu mai multe titluri de miss in palmares.

Tamas a exclus divortul!

Ce spunea Tamas , in legatura cu despartirea de sotie, in urma cu ceva timp. ”Daca dumneavoastra credeti ca am divortat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu stiu cum a aparut stirea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divortat, nu sunt despartit. Viata mea privata e privata si sunt un om destul de asezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri sa-mi ridic poalele in cap.

Oricum, nu e prima data cand se scrie ca eu divortez, au mai scris de vreo patru ori pana acum. De unii scriu ca au murit, de mine, ca am divortat! O aa-i invit la cheful de divort. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, asa ca nu am timp de astfel de prostii”, declara artistul.

coral