Clipe grele pentru Andreea Balan, luni seara, la spitalul Sanador! Artista a facut stop cardiac exact in timpul operatiei de cezariana! Medicii au resit sa o salveze, iar imediat a vazut lumina zilei fetita ei.

”Nu va putem oferi niciun fel de informatii pentru niciun fel de pacient de la Sanador”, au declarat reprezentantii spitalului Sanador.

In aceasta noapte, cu putin timp inainte de ora 22:00, s-au confirmat zvonurile infioratoare potrivit carora Andreea Balan a facut un stop cardio-respirator. Anuntul oficial a venit chiar de la sotul artistei. “In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca, intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment, ea este stabila, iar echipa medicala, care s-a comportat ireprosabil, este alaturi de noi. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3,2 kg.

Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc, George Burcea”, a declarat sotul artistei, pentru spynews.ro.

coral