Lidia Buble si Razvan Simion s-au casatorit, la finalul anului trecut, in Maldive, iar anuntul a fost facut de artista prin intermediul unei postari pe pagina personala de socializare. Cei doi si-au unit destinele pe o plaja exclusivista, unde a avut loc si ceremonia.

Ulterior, Lidia Buble a postat o imagine cu ea si Razvan Simion, imediat dupa ce s-au casatorit. Artista este imbracata in rochie de mireasa, cu o coronita de flori pe cap si cu un buchet in mana. Fotografie a adunat numeroase aprecieri din partea fanilor.

De partea cealalta, Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion a avut o reatia bulversanta dupa ce a aflat ca “matinalul” de la Antena 1 s-a casatorit cu Lidia Buble.

Diana are impreuna cu Razvan Simion doi copii, alaturi de care locuieste la Timisoara. Femeia s-a mutat acolo cu micutii la scurt timp dupa divort. La scurt timp dupa ce Lidia Buble a postat fotografia cu ea si Razvan Simion sarutandu-se pe plaja din Maldive, Diana Simion a urcat mai multe imagini in care, imbracata intr-o rochie rosie, se distreaza alaturi de Tudor, baietelul pe care il are cu Razvan Simion. Semn clar ca a trecut peste separare si nu-i mai pasa de fostul sot.
Diana si Razvan Simion au divortat in urma cu trei ani

In urma cu trei ani Razvan Simion si-a facut bagajul si a parasit caminul conjugal pentru a incepe o viata noua alaturi de Lidia Buble. Desi parea ca atunci a inceput idila, lucrurile trenau deja de jumatate de an. Apropiati ai familiei au dezvaluit faptul ca aventura matinalului s-a consumat timp de sase luni in paralel cu mariajul, care nu parea deloc in impas, asa cum s-a speculat, fiind presarat cu nenumarate vacante in doi si in patru, cu Diana si copiii.

Casnicia lui Razvan Simion cu Diana a durat 15 ani. Interactiunea dintre Lidia si Razvan s-ar fi produs pe 25 septembrie 2014, iar cea care a facut primul pas ar fi fost cantareata.

coral