News Flash:

Rectorii din Consortiul Universitaria se intalnesc ziele acestea la Alba-Iulia pentru a dezbate problemele mediului universitar romanesc

11 Noiembrie 2015
712 Vizualizari | 1 Comentarii
Universitaria
In perioada 12-15 noiembrie 2015, CONSORTIUL UNIVERSITARIA va fi organizat de Universitatea Babes-Bolyai si gazduit de Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba-Iulia.

Rectori, prorectori, presedinti de Senat, directori administrativi, decani si reprezentanti ai studentilor din cele cinci universitati din Consortiu vor dezbate probleme de actualitate din mediul universitar romanesc: finantarea in invatamantul superior si fondurile europene, finantarea cercetarii din universitati; comunicare, internationalizare si Erasmus+ UE si non UE; relevanta ranking-urilor internationale pentru universitatile din Romania; managementul calitatii in invatamantul superior; adaptarea politicii de resurse umane la evolutia cadrului legislativ si impactul cercetarii asupra relatiei cu mediul de afaceri; bursele doctorale si postdoctorale in perioada de programare 2014-2020; mobilitatile studentesti in consortiu intre deziderat si realitate.

Deschiderea oficiala a Reuniunii Consortiului va avea loc in Palatul Apor-Sala Senatului Universitatii 1 Decembrie 1918 Alba-Iulia, vineri, 13 noiembrie 2015, ora 9.00.

Din CONSORTIUL UNIVERSITARIA fac parte Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea din Bucuresti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iasi si Academia de Studii Economice din Bucuresti.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

consortiul universitaria universitatea babes-bolyai rectori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Vasile  | #17455
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email enachevasile77@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 22 queries | Mysql time :0.041755 (s)