News Flash:

Rectorul UBB este inclus in IACE Hall of Fame

15 Noiembrie 2013
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan Aurel Pop
Rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, este inclus in ”International Adult and Continuing Education Hall of Fame” si va merge in Florida pentru a participa la ceremonie.

Festivitatile vor avea loc in 19 noiembrie 2013 si vor fi gazduite de ”Walt Disney World Swan and Dolphin Resort”, in Lake Buena Vista, Florida.

Din delegatia care se va deplasa in Florida face parte si prof. univ. dr. Dan Lazar, prorector al UBB responsabil cu finantarea si programele europene.

In acest an, 14 personalitati ale lumii academice internationale vor deveni membri ai IACE Hall of Fame.

Nominalizarile la IACE Hall of Fame au in vedere meritele pe care personalitatile respective le au in domeniul educatiei continue si a contributiilor stiintifice in domeniile lor de activitate. Rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, s-a evidentiat atat prin lucrarile sale stiintifice cat prin activitatea de coordonare a mai multor institutii romanesti si europene de cultura.

Evenimentul va fi urmat, in perioada 20-22 noiembrie, de o conferinta internationala pe tema educatiei online, organizata de IACE Hall of Fame impreuna cu Sloan Consortium.

Organizatia “The International Adult and Continuing Education Hall of Fame” a fost fondata in 1995 de catre profesorul Thurman J.White, la University of Oklahoma Outreach.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rectorul ubb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0804 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012414 (s)