Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip au o traditie ciudata ce dateaza din ziua in care s-au casatorit, in urma cu 71 de ani. Aceasta traditie era urmata doar de oamenii din clasele superioare.

Regina si Printul Philip nu doar ca „dorm in paturi separate”, dar au si „camere separate”, scrie The Mirror.

Lady Pamela Hicks, verisoara ducelui de Edinburgh, a facut aceasta afirmatie si sustine ca aceasta traditie vine de la britanicii instariti.

„In Anglia, clasa superioara intotdeauna a avut dormitoare separate. Nu vreai sa fii deranjat de sforait sau de vreun picior ratacit. Cand te simti bine iti imparti camera cateodata. Este dragut sa poti alege”, a dezvaluit Hicks.

Eric Borukin, un antreprenor stabilit la Miami, a afirmat ca este un „lux” sa ai dormitoare separate.

El a explicat ca este „vorba despre comoditate” si oamenii care au un statut social similar „accepta acest lucru ca fiind ceva normal”.

Regina Elisabeta si Printul Philip au stabilit un nou ritm al vietii de oameni casatoriti si petrec mai mult timp separati dupa 71 de ani de casnicie.

Se pare ca ducele petrece mai mult timp la Woof Farm, unde isi petrece timpul citind, pictand, scriind scrisori si intretinand invitatii.

De asemenea, suverana britanica ia singura micul dejun si este vazuta rar inainte de intalnirea de la ora 11:00 cu secretarul ei privat.

„Regina simte ca ducele si-a castigat o retragere din viata publica cum se cuvine. Il cunoaste mult prea bine – daca inca ar fi in centrul vietii regale ar simti ca trebuie sa se implice. Fiind la Wood Farm inseamna ca nu este prea departe, dar suficient de departe pentru a se putea relaxa”, a declarat un curtean. coral