Zilele trecute, cancan, a intalnit-o pe sexoasa partenera de viata a lui Florin Salam in zona Dorobanti din Capitala. De fiecare data cand apare in public, focoasa bruneta starneste admiratia. Asa ca, si de aceasta data, Roxana Dobre a atras privirile tuturor. Si asta pentru ca ”Regina” lui Florin Salam a mers la piata cu 100.000 de euro la ”purtator”. Mai exact, bruneta a ajuns in zona Dorobanti la volanul unui super-bolid, un Audi R8 Spyder, evaluat la 100.000 de euro.

Roxana Dobre si-a parcat bijuteria pe patru roti si, ca o veritabila gospodina, a luat la pasi marunti tarabele. Dupa ce si-a facut cumparaturile din piata, ”Regina” lui Florin Salam a fost ajutata de un vanzator, care i-a dus sacosele la masina. Imediat ce a scapat de greutati, Roxana s-a indreptat spre un supermarket, unde, alaturi de prietena care o insotea, a burdusit un cos cu produse, care mai de care mai sofisticate.

Roxana Dobre, gest induiosator

Din cate se pare, iubita celebrului manelist nu are arici la buzunar. La un moment dat, Roxana Dobre a fost abordata de o cersetoare. Fara sa ezite, bruneta a bagat mana in buzunar si, cu un gest scurt, i-a intins sarmanei o bancnota de 50 de lei. Asa ca Florin Salam are toate motivele din lume sa se mandreasca cu iubita lui. O mama de nota 10, o gospodina desavarsita, o doamna care nu intoarce spatele semenilor nevoiasi.

 

coral