Tamara Buciuceanu s-a stins si a lasat in urma ei multa durere. Fara doar si poate, Tamara Buciuceanu a fost una dintre cele mai apreciate actrite, iar talentul sau indiscutabil au facut-o sa fie mereu in topurile preferintelor fanilor.

Mihai Constantin se ocupa de inmormantarea marii actrite

Cel care se ocupa de toate cele necesare inmormantarii Tamarei Buciuceanu este Mihai Constantin, nepotul ei, cel caruia ii va ramane si averea acesteia. Paparazzii Spynews au reusit sa puna mana pe imagini exclusive cu Mihai Constantin, surprinse miercuri dupa-amiaza.

Astfel, putem sa ne dam seama ca dupa ce Mhai Constantin a fost acasa la Tamara Buciuceanu, pentru a lua, cel mai probabil, lucruri necesare pentru inmormantare, actorul s-a indreptat spre banca, acolo unde a petrecut cateva minute bune, asa cum puteti sa urmariti si in imaginile urmatoare. Intristat, ingandurat si serios, Mihai Consantin parea foarte ganditor, incercand sa-si faca ordine in minte cu privire la peroada grea care va urma. Cel mai probabil, Mihai Constantin a mers la banca pentru a scoate o suma de bani, necesara pentru toate pregatirile pe care trebuie sa le faca pentru funerariile indragitei artiste.

Dupa ce a plecat de la banca, Mihai Constantin s-a indreptat spre o firma de servicii funerare pentru a lua toate cele necesare pentru inmormantare. Dupa ce a petrecut o buna bucata de vreme acolo si a stabilit tot ceea ce era nevoie, Ionica s-a indreptat spre biserica si spre cimitir pentru a pune la punct, cel mai probabil, cu preotul toate detaliile legate de priveghi, de inmormantare, dar si de locul in care Tamara Buciuceanu isi va dormi somnul de veci.

Dupa aceste imagini nu mai putem spune decat ca actorul Mihai Constantin, care va fi si mostenitorul averii Tamarei Buciuceanu-Botez, este un nepot exemplar, iar marea actrita a stiut de ce este bine sa aiba incredere in el. Mihai Constantin, cel care i-a dat viata personajului Ionica din Liceenii, este fiul Iuliei, sora Tamarei Buciuceanu-Botez.

Tamara Buciuceanu s-a nascut pe 10 august 1929 in Tighina si a fost una dintre cele mai apreciate actrite romane de teatru, film si televiziune din generatia de aur. Regina comediei romanesti s-a casatorit in anul 1962 cu medicul anestezist Alexandru Botez. Acesta a murit in anul 1996, lasand-o pe Tamara Buciuceanu singura, dat fiind faptul ca nu au avut copii impreuna.

coral