„Poate ii spune cineva lui Botezatu (producatorii lui Teo daca tot ii dau poza la comentat) ca sunt in 37 de saptamani aici si ca femeile in luna a-9-a se latesc (in tot) si au minim 10 kg in plus! Mi se pare o totala lipsa de educatie si de bun simt sa comentezi o gravida in luna a- 9-a, fiind extrem de greu in ultima luna de sarcina sa mai faci parada modei. Totusi, eu arat foarte bine aici? Multi viteji se arata, dar daca ii pui sa stilizeze o femeie gravida in luna a-9-a, nu ar reusi nici pe departe precum stilista mea!!!”, a scris Andreea Balan pe contul de socalizare, unde a si atasat doua imagini.

Replica dura a Andreei Balan pentru Catalin Botezatu! Ce spusese creatorul de moda

In cadrul rubricii, „Asa da, asa nu cu Ralu si Bote”, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu au comentat tinutele purtate de vedete pe strada, in viata de zi cu zi. Iar Andreea Balan nu a scapat!

”S-a inaltat, s-a latit in umeri! Mie tot nu-mi place! Arata ca un dulapior in poza asta. E frumoasa, are un corp frumos! E pacat! Ea isi permite sa poarte altfel de tinute”, a spus Catalin Botezatu.

”O gasesc mai bine imbracata in tinuta asta decat in tinutele alea studiate din emisiunile TV. Andreea Balan, fara nicio suparare, chit ca riscam telefoane si carne in frigider, nu este una dintre vedetele bine imbracate, oricat de mult s-ar stradui. In aceasta tinuta e decenta! Are freza cinstita, e de bine ca nu am recunoscut-o! Andreea, cand nu te straduiesti, iti iese mai bine decat atunci cand te straduiesti”, a zis Raluca Badulescu.

coral