News Flash:

Reprezentantii CJ Cluj au vizitat obiectivele de investitii de la Aeroportul International „Avram Iancu”

22 Noiembrie 2017
751 Vizualizari | 1 Comentarii
Aeroportul International Avram Iancu Cluj

Reprezentantii Aeroportului International Avram Iancu anunta faptul ca, ca urmare a solicitarii venite din partea presedintelui Consiliului Judetean Cluj de efectuare a unei vizite pe amplasamentul obiectivului de investitii  pista de decolare-aterizare si suprafetele de miscare aferente, precum si a obiectivului platforma de stationare aeronave si suprafete de handling aferente, Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj a manifestat toata deschiderea pentru organizarea vizitei solicitate.

Astfel, vizita a inceput la ora 11.00 si la ea au participat presedintele, cei doi vicepresedinti si aparatul de specialitate al Consiliului Judetean Cluj, o parte a consilierilor judeteni, precum si reprezentantii Aeroportului.

In cadrul acesteia, a fost vizitat amplasamentul pistei de decolare-aterizare, a suprafetelor de miscare aferente, precum si noile lucrari care se desfasoara la obiectivul de investitii „Platforma de stationare aeronave si suprafete de handling aferente”.

Mentionam ca obiectivul de investitii „Pista de decolare-aterizare de 3500m Etapa I si suprafete de miscare aferente la Aeroportul International Cluj-Napoca” a fost expertizat tehnic la solicitarea Consiliului Judetean Cluj, imediat dupa terminarea lucrarilor, in anul 2013, expertiza care a atestat conformitatea si calitatea lucrarilor efectuate.

Pista de decolare-aterizare a Aeroportului indeplineste toate conditiile de desfasurarea a activitatii de trafic aerian in conditii de siguranta si securitate, fiind certificata de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana (A.A.C.R.). De asemenea, la toate acestea se adauga si aprecierile pozitive primite din partea tuturor companiilor aeriene care efectueaza zboruri pe Aeroportul International Cluj.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aeroport david ciceo avram iancu alin tise
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038957 (s)