Un tânăr de 22 de ani, din Timişoara, a fost trimis în judecată pentru uciderea a patru pisici şi schingiuirea altor două. Tânărul răspundea anunţurilor de adopţie pentru pisici de pe Facebook, promitea că le va oferi o casă minunată, le lua acasă şi apoi le supunea la chinuri imaginabile.

Oamenii care dădeau pisicile spre adopţie nu aveau nicio idee despre grozâviile pe care le făcea tânărul timişorean, mai ales că oferea dovezi că mai are şi alte pisici în grijă. Alerta a fost dată de o femeie care i-a încredinţat tânărului două pisici.

Pisici adoptate şi ucise de un tânăr din Timişoara

Un tânăr din Timişoara, în vârstă de 22 de ani, ar fi omorât 4 pisici şi a torturat alte două, iar acum a fost trimis în judecată. El adopta pisici de pe Facebook, apoi le ucidea sau le chinuia in propria locuinta, informează opiniatimisoarei.ro.

O femeie a sesizat autorităţile, la scurt timp după ce i-a dat tânărului două pisici.

Fapta a avut loc în 2018, şi a fost cercetat de atunci pentru uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, rănirea sau schingiuirea, în formă continuată, prev. şi ped. de art. 25 al. 1, lit. a și e din legea 205/2004 – privind protecția animalelor, cu aplic. art. 35 al. 1 Cp„.

Abia acum anchetatorii au finalizat rechizitoriul şi l-au trimis în judecată.

"În timp ce inculpatul se afla în locuinţa sa din Timişoara, în cursul anului 2018, a omorat prin lovire două pisici adoptate de acestă, iar în perioada 12 – 13.06.2018 a omorat prin lovire alte doua pisici, i-a luxat membrul unui pui de pisica si i-a rupt urechea altei pisici", potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

coral