Roxana Vancea are cu ce se lauda! De ceva vreme si-a gasit din nou fericirea in bratele unui barbat extrem de bine cunoscut in lumea celor care iubesc sportul. Desi a fost foarte discreta pana acum, bruneta l-a prezentat oficial pe iubi pe retelele de socializare.

Vedeta a publicat o noua fotografie in care apare in bratele musculoase ale iubitului ei, iar alaturi a scris: „Bratele astea ??”. Se poate observa in imagine ca cei doi au o foarte mare pasiune in comun, mai exact sportul.

Imaginea a strans rapid aprecieri din partea fanilor Roxanei Vancea, semn ca acestia se bucura ca vedeta si-a gasit un partener si ca este din nou fericita.

Roxana Vancea a facut atletism

Roxana Vancea marturisea, intr-un interviu, ca de mica i-a placut sportul. De altfel, a facut atletism si a avut ca tinta Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

“Am facut atletism si mereu mi-am dorit sa fac facultatea de sport, iar in Bucuresti am venit strict pentru acest lucru. Nu ma gandeam ca o sa am o cariera in televiziune si o sa ajung cunoscuta. Eu privesc ceea ce fac acum ca pe o meserie. Cat eram la Neatza, eu lucram in paralel si ca profesor de sport. Am predat la Maria Rosetti. Am renuntat la meseria de profesor, pentru ca acum e mult mai OK, finaciar, ca program, ca tot. Profesorii castiga foarte putin, dar cred ca lucrul acesta il stim cu totii deja”, dezvaluia Roxana pentru ring.

Roxana a devenit apoi chiar instructor de fitness cu acte in regula:”Ma ocup doar de fete, iar daca cineva ma vrea antrenor personal, cred ca pretul meu ar fi de 200 de euro lunar. Am un pret corect”.

coral