Andreea Balan si George Burcea sunt la un pas de divort, artista fiind decisa sa rupa orice legatura cu barbatul alaturi de care are doua fetite, Ella si Clara. Ultima dintre ele a implinit, la inceputul lunii martie, un an, ocazie cu care nasii Monica Davidescu si Aurelian Temisan i-au rupt turta.

Potrivit playtech.ro, la reunine a fost prezent si George Burcea, insa acesta nu s-a putut bucura pe deplin de ziua de nastere a micutei Clara. A stat foarte putin la petrecere si, in plus, ar fi fost primit cu raceala de Aurelian Temisan, nasul sau de cununie.

”A stat o ora, de aceea nici nu apare in fotografiile facute. E adevarat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au bagat in seama, sunt suparati pentru iesirile lui din spatiul public. Culmea, cea mai mare suparare nu este a Andreei, ea s-a obisnuit cu gandul ca George nu o mai iubeste si ca vor divorta, ci Aurelian Temisan, nasul lor de cununie. Nici nu au schimbat doua vorbe, s-au vazut, s-au salutat si atat. Este suparat ca el a facut ceea ce a facut si a mai iesit si la iveala povestea cu drogurile”, sustine sursa mai sus citata.

Mesaj emotionant postat de Andreea Balan

Chiar daca nu se afla in cele mai bune relatii, Andreea si George au facut, totusi, un compromis si au fost alaturi de fiica lor, Clara. De altfel, cantareata a postat pe retelele de socializare primele fotografii de la petrecere, pe care le-a insotit de un mesaj emotionant.

“Azi o sarbatorim pe Clara? si nasii i-au taiat motul.  Ella si Clara sunt totul pentru mine, iar sanatatea si fericirea lor sunt tot ce conteaza?”, a fost mesajul postat de Andreea Balan pe contul de socializare.

coral