Se pare ca telefonul acesteia a fost reperat de ceva vreme.

S-a descoperit cine are telefonul Luizei! Monica Melencu, mama adolescentei disparute in luna aprilie a acestui an, a declarat duminica, la emisiunea „Editie Speciala”, ca telefonul mobil a fost descoperit la Arad, unde locuieste si fiul lui Gheorghe Dinca.

in plus, mama Luizei a mai spus ca telefonul fetei a fost din nou activ chiar si cu o seara in urma.

S-a descoperit cine are telefonul Luizei!

„Exact cum s-a spus si cu luni in urma: ‘Acum pot fi contactata. Sunt disponibila. Luiza’, ceva de genul acesta. Nu stiu prea multe ca nu l-am intrebat, dar exact ce mesaje primea si prima data.

Telefonul a fost localizat la Arad, dar nu s-a facut deloc aceasta investigatie. S-a zis ca e la Arad, dar nu s-a facut nimic”, a declarat Monica Melencu, potrivit b1.ro.

Monica Melencu a fost de mai multe ori la anchetatori pentru a investiga aceste mesaje, insa nici pana-n ziua de azi nu a primit niciun raspuns.

„Doar o data am facut treaba asta? Am fost in Caracal de 20 de ori cu aceste mesaje. Iar raspunsuri nu am primit. S-a luat mesajul, ne-au fotografiat telefonul. De fiecare data cand am primit astfel de mesaje am fost in preajma organelor legii. Dar raspunsuri… zero!”, a continuat aceasta.

coral