News Flash:

S-a hotarat, biletele RATUC se scumpesc

15 Martie 2013
1019 Vizualizari | 0 Comentarii

Cresterea pretului biletelor RATUC a fost supusa astazi votului în Consiliul Local. Cu 14 voturi pentru, pretul biletelor RATUC a fost majorat.

Desi s-a solicitat cresterea pretului unui bilet cu o calatorie de la 1.75 lei la 2.25 lei, iar a pretului unui bilet cu doua calatorii la 4.50 de lei, fata de 3.50 lei cat este în prezent, ultimul amendament adus în Comisia buget finante a fost mjorarea la 2 lei a pretului unei calatorii si la  4 leia biletului pentru doua calatorii.

Liviu Neag, directorul RATUC a expus în fata consilierilor cateva dintre elementele care au dus la solicitarea de majorare a tarifelor.

"De la ultima majorare a pretului a biletelor, RATUC a facut multe lucruri, s-au extins multe linii de transport în comun, iar salariile angajatilor nu s-au majorat de trei ani", a explicat Liviu Neag. De asemenea, acesta a mai spus ca în luna decembrie a anului 2009 consumul de carburant a fost de 773.000 de lei, iar în luna ianuarie a anului urmator, costurile pentru carburant s-au dublat.

Liviu Neag a dat ca exemplu extindrea liniilor 40, care leaga Piata Mihai Viteazu de zona Faget, 20, pe relatia Piata Mihai Viteazu - Borhanci sau 43, care leaga cartierul Grigorescu de Manastur si Calea Turzii.

Ieri s-a solicitat cresterea preturilor cu data de 1 aprilie 2013 la 2 lei pentru o calatorie si la 4 lei pentru un bilet de doua calatorii. Acest amendament a fost adoptat, iar apoi a fost adoptat si proiectul.

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

4 lei liviu neag ratuc amendament
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0903 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014350 (s)