News Flash:

S-au stabilit la Turda locurile special amenajate pentru afisajul electoral. Vezi unde sunt acestea

10 Noiembrie 2016
681 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6975 RON (+0.0085)
USD: 4.1192 RON (+0.0066)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Afisaj electoral

Primarul municipiului Turda, Dl. CRISTIAN - OCTAVIAN MATEI ;

Tinand cont de prevederile Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente, cu modificarile si completarile ulterioare,

Luand in considerare prevederile HG nr. 635/2016 pentru aprobarea calendarului actiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din anul 2016, precum si ale HG nr. 636/2016 privind stabilirea masurilor tehnice necesare bunei organizari si desfasurari a alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din anul 2016;

Conform prevederilor  art. 68, alin. 1 din Legea nr. 215/2001 privind administratia publica, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare ;

DISPUN:

Art.1. Se stabilesc locurile speciale pentru afisaj electoral de pe raza municipiului Turda, dupa cum urmeaza:

Piata Basarabiei nr. 48;

Piata Republicii nr. 33;

Calea Victoriei  nr. 98-100;

Str. Campiei nr. 57;

Cartier Bai - "La Cruce"  ( intersectia str. Castanilor cu str. Fragariste).

Art.2. Utilizarea locurilor speciale pentru afisaj electoral este permisa partidelor politice, aliantelor politice, aliantelor electorale, organizatiilor minoritatilor nationale care participa la alegeri si candidatilor independenti.

Art.3. Este interzisa utilizarea de catre partidul politic, alianta politica, alianta electorala, organizatia cetatenilor apartinand minoritatilor nationale care participa la alegeri ori de catre candidatul independent a locurilor speciale pentru afisaj electoral astfel incat sa impiedice folosirea acestora de catre un alt  partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale care participa la alegeri ori alt candidat independent. Pe un panou electoral , fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala sau organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale care participa la alegeri ori candidat independent poate aplica numai doua afise electorale.

Art.4. In alte locuri decat cele stabilite conform art. 1 din prezenta dispozitie afisajul electoral este interzis.

Art.5. Un afis electoral amplasat in locurile prevazute la art.1 din prezenta dispozitie,  nu poate depasi dimensiunile de 500 mm o latura si 350 mm cealalta latura, iar cel prin care se convoaca o reuniune electorala, 400 mm o latura si 250 mm cealalta latura.

Art.6.  Sunt interzise afisele electorale care combina culori intr-o succesiune care reproduce drapelul Romaniei sau al altui stat.

Art. 7. Serviciul Public Politia Locala Turda asigura integritatea panourilor si a  afiselor electorale  amplasate in locuri autorizate.

Art.8. Comunicarea si ducerea la indeplinire a prezentei dispozitii se incredinteaza  Primarului municipiului Turda, Secretarului municipiului Turda, Serviciului Administratie Publica Locala, Serviciului Administrativ,  Directiei Tehnice , Serviciul Public Politia Locala Turda precum si SC. Domeniul Public Turda SA.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda cristian matei afisaj etectoral
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033445 (s)