Surprizele conjugale sunt fie placute, fie neplacute, fie… antologice. Intr-o familie din Romania s-a petrecut o intamplare din care se pot trage concluzii multiple in ceea ce priveste relatia dintre sot si sotie. Intamplarea are, de altfel, toate ingredientele pentru a deveni virala. O femeie i-a lasat sotului un bilet in care l-a anuntat ca a plecat ”pentru totdeauna”. Numai ca acest ”totdeauna” a capatat o alta interpretare, femeia punand la cale un scenariu conjugal neasteptat. S-a ascuns sub pat si a asteptat sa vada ce reactia va avea sotul in fata unei asemenea vesti. Urmarea este antologica. Sotul, la randul sau, suna o alta femeie pentru a o anunta ca a scapat de ”nebuna”.

Suparata, femeia iese de sub pat si, cu uimire, descopera un bilet lasat de sot pe usa camerei. Surpriza a fost maxima, iar finalul ramane deschis.

”Sa vada reactia sotului ,o doamna a scris pe o foaie ,,am plecat pentru totdeauna “ si dupa se acunde sub pat asteptand sa soseasca barbatul .

Ajuns acasa sotul intra in camera respectiva ,citeste biletul dupa care scrie ceva si incepe sa cante foarte bucuros.

Dupa aproximativ un minut suna pe cineva si ii spune, iubire in sfarsit sunt singur, nebuna a plecat, in 10 minute sunt la tine.

Sotul se urca in masina si pleaca .

Furioasa sotia iese de sub pat si…. vede pe usa camerei o foaie lipita pe care era scris :

– Ti-am vazut picioarele  

Am plecat sa cumpar paine

In loc sa faci pe maimuta mai bine incalzesti ciorba !!!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook ”Satatusuriii; X” coral