Salonul de Carte Bookfest revine la Cluj-Napoca, între 5 şi 8 septembrie 2019 cu circa 10.000 de volume pentru toate gusturile și vârstele.

Evenimentul începe joi, 5 septembrie, la Centrul Cultural Casino din Parcul Central, unde pasionații de lectură sunt așteptați zilnic, până pe 8 septembrie, între orele 10.00 și 20.00, cu circa 10.000 de volume pentru toate gusturile și vârstele.

Cele mai importante edituri vor aduce în fața publicului o ofertă importantă și variată de carte și materiale educaționale, cu reduceri substanțiale, care ajung la unele titluri și la 70%, față de prețul de copertă.

Printre editurile care vor fi prezente la Cluj-Napoca se numără Curtea Veche Publishing, Grupul Editorial ART, Corint, Niculescu, Nemira, Polirom, Humanitas, RAO, Grupul Editorial Litera, dar și distribuitori de carte, jocuri și materiale educaționale.

Vor fi prezenți 20 de expozanți, printre care cele mai importante edituri din România: All, Anteea, ART, Arco Iris, ASCR, Casa, Corint, Curtea Veche Publishing, Humanitas, Liga Albanezilor din România, Litera, Nemira, Niculescu, Nomina, Polirom, RAO, distribuitori de carte pentru copii precum Anna’s Bookstore (reprezentannt Usborne) și distribuitori de muzică precum Byton.

Totodată, cu ocazia celei de-a opta ediții a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca, toți cei care vor circula vineri, 6 septembrie, cu mijloacele de transport în comun din municipiu vor beneficia de gratuitatea călătoriilor dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai. Gratuitatea se aplică pe toată durata zilei și numai călătorilor care citesc o carte tipărită (nu și ebook sau audiobook).

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

coral