Eveniment teribil in Mamaia, acolo unde patru tineri care erau angajati la un hotel au vrut sa intre in apa sa se racoreasca. Acestia s-au aventurat dincolo de geamandura si nu au mai reusit sa se intoarca la mal. Mai multi oameni de pe plaja i-au vazut cum cereau ajutor si au alertat salvamarii, anunta Digi 24 Tv.

Doi frati in varsta de 17, respectiv 18 ani s-au inecat in mare, scrie libertatea.ro. Celelalte doua victime, frati din Cobadin, au incetat din viata, din pacate, in ciuda manevrelor de resuscitare.

Patru barbati s-au aventurat in larg, doi dintre ei sunt in stop cardio-respirator

Potrivit celor de la cugetliber.ro, totul s-a petrecut pe plaja Luna Beach a hotelului Modern din Mamaia. Acolo au fost adusi trei oameni adusi din larg de catre salvamari. Ambulantierii sustin ca una dintre persoanele scoase din apa este in stare buna, dar confuza, o alta persoana era constienta, dar cea de-a treia persoana se afla in stop cardio-respirator.

Martorii au fost cei care i-au alertat pe salvamari si i-au anuntat ca mai exista un al patrulea barbat in larg. Si acesta a fost adus la mal de salvatori, dar la randul sau se afla in stop cardio-respirator. La ambii medicii efectuau protocolul de resuscitare.

 

coral