News Flash:

Sanctiuni de peste 12.000 de lei, peste 6000 de tigarete si zeci de sticle de alcool, confiscate in urma unei razii la transportatorii de alimente

27 Aprilie 2016
547 Vizualizari | 0 Comentarii
FOTO TIGARETE ALCOOL CONFISCATE
Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si inspectorii Directiei Sanitare Veterinare Cluj au aplicat sanctiuni de peste 12.000 de lei, in urma unei actiuni in trafic care a vizat verificarea conditiilor de transport a produselor alimentare.

Totodata, a fost identificata o autoutilitara cu care se transportau tigarete si alcool pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienta. Astfel, a fost dispusa confiscarea a 6.000 de tigarete si a zeci de litri de alcool.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj - Serviciul de Ordine Publica si Sectia 5 Politie Rurala Dej - impreuna cu reprezentanti ai Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au actionat, ieri, pe raza localitatii Cuzdrioara.

Actiunea a vizat verificarea conditiilor de transport a produselor alimentare, a modului de respectare a regulilor sanitar-veterinare.

In cadrul actiunii au fost verificate 62 de autovehicule, fiind aplicate 16 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 12.000 de lei. Sanctiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor H.G. 984/2005 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor, a Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, precum si a O.U.G. 195/2002 privind regimul rutier. Astfel, au fost identificati transportatori de alimente si produse de origine animala care nu aveau autorizatie sanitar-veterinara. De asemenea, au fost constatate conditii de igiena improprii transportului produselor de origine animala.

Politistii au dispus confiscarea a 6.000 de tigarete si a 66 de litri de alcool, bunuri transportate fara documente de provenienta.

Actiunile continua in perioada urmatoare.

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047554 (s)