La un an de la tragedia din Jibou in care patru tinere si-au pierdut viata, intr-un cumplit accident de masina,  judecatorii au stabilit sentinta pentru Sanda Ungur, tanara care se afla la volanul autoturismului spulberat de tren. Pentru a evita un proces, tanara a incheiat cu procurorii un acord de recunoastere a vinovatiei.

Ancheta a stabilit ca soferita autoturismului, Sanda Ungur, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata si astfel s-a produs nenorocirea.

Judecatoria Jibou a admis acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat intre Parchetul de pe langa Judecatoria Jibou si Sanda Ungur si a dispus condamnarea acesteia la pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu suspendare, pe o perioada de 4 ani de supraveghere, pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa, potrivit Observator.tv.  Pe 17 mai 2018, patru tinere cu varste cuprinse intre 20 si 21 de ani si-au gasit sfarsitul intr-un autoturism marca Volkswagen, dupa ce masina a fost spulberata de un tren la o trecere la nivel cu calea ferata din Jibou (Salaj).

coral