Dupa moartea tatalui sau, o alta problema s-a abatut asupra Sanzianei Buruiana. Blondina a publicat un mesaj pe Facebook in care a povestit cum a fost inselata si a dat un sfat tuturor femeilor pentru a stii de ce sa se fereasca.

Sanziana Buruiana povesteste ca a mers cu fetita sa la un concurs, acolo unde i s-a promis ca la final va primi bani pentru munca depusa de micuta ei. La urma, insa, surpriza. Sanziana Buruiana nu a primit niciun leu.

“Eu am luat teapa! Dragii mei, stiti ca ma aflu intr-o perioada grea din viata mea si ca sunt in doliu, dar chiar si asa niciodata nu imi las la o parte cuvantul si atunci cand am de onorat un eveniment ma duc orice ar fi. Asa s-a intamplat sambata, cand am fost la concursul dedicat copiilor. Am ajuns acolo, am stat 5 ore si la sfarsit nu am mai primit onorariul promis. Vi se pare corect? Vi se pare normal ca cineva sa organizeze evenimente pentru copii, sa vina parinti din toata tara, sa plateasca taxa pentru copilul lui participant, pentru ca sunt promise aparitii tv de la eveniment si participarea vedetelor si toate acestea sa fie minciuna?! Mie nu mi se pare normal, de aceea m-am si hotarat sa scriu aceasta postare! Pentru ca nu e normal sa fim luati in bataie de joc. E normal daca ti se promite ceva la un eveniment sa si primesti! ( si am dovada scrisa pentru acest lucru o voi arata la momentul potrivit). Atentie, dragi parinti, nu va mai duceti copiii la concursuri neacreditate si unde nu aveti nimic de castigat, diplomele acelea nu reprezinta nimic. Eu am fost pacalita si vreau sa invatati din ce am patit eu”, a scris Sanziana Buruiana pe Facebook.

Tatal Sanzianei Buruiana a murit

La sfarsitul lunii iunie tatal Sanzianei Buruiana a ajuns la spital in stare grava si a fost internat la Terapie Intensiva. Insa, pe data de 17 august, Sanziana Buruiana inca spera ca totul va fi bine. Tatal ei iesise din coma si respira singur, dar din nefericire tatal vedetei a pierdut astazi lupta cu boala.

“De trei luni incerc sa-i dau energie, il vizitez in fiecare zi si incerc sa-i dau putere sa lupte in continuare pentru ca a suferit o operatie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. In acest moment, eu si mama cautam o clinica unde sa fie si in siguranta. Inca se afla in sectia de terapie intensiva si pana nu gasim solutia cea mai buna, nu putem evolua. Doctorii il ingrijesc, dar cu timpul, daca stai in pat, muschii se atrofiaza. Trebuie sa faca neaparat o recuperare, ori aici, ori in afara. Din pacate, sunt doar eu cu mama in aceasta lupta. Colegii tatei nu s-au implicat si sunt dezamagita si ne rugam la Dumnzeu sa-i dea o sansa si sa-si revina (…). A iesit din coma, este treaz, respira singur, dar inca este hranit artificial”, a marturisit Sanziana Buruiana pentru Antena Stars.

coral