Mult indragita cantareata de muzica populara Saveta Bogdan trece prin momente foarte grele. Fratele ei este grav bolnav, iar Saveta Bogdan a povestit totul in direct la Agentia VIP.
Saveta Bogdan trece prin momente de cosmar. Artista a plans in direct

Saveta Bogdan si-a deschis sufletul in direct si a vorbit despre problemele grave de sanatate pe care le are fratele ei Maxim. Acesta se afla intr-o situatie grava, iar artista se simte coplesita de toate aceste probleme.

„El toata viata a muncit pe santier. A fost sef de santier, a avut functii destul de bune, a fost prin Germania si prin Israel, peste tot. Un om tare, voinic cat un munte”, a povestit Saveta Bogdan despre fratele sau.

Cei doi frati nu s-au mai vazut de mai bine de 2 ani, dar au o relatie foarte stransa. Acum Saveta Bogdan a mers la spital si si-a vazut fratele, asa cum nu a mai fost niciodata. Noi trebuie sa ne mai controlam din cand in cand. Trebuie sa facem si problele hepatice. A dus pe picioare o hepatita B, fara sa stie. Nu a simtit absolut nimic. Si cand l-am vazut azi la spital am inceput sa plang, sa urlu… si el si eu.  E foarte schimbat. E atat de slab… Slab si la fata si la maini. Nu mananca, nu are pofta de mancare”, a maturisit artista la Agentia VIP.

Fratele cantaretei a avut o problema grava la ficat si a fost operat. „Mi-am cerut iertare, daca l-am suparat  vreodata cu ceva. Am vrut sa ii duc un preot sa ii fac o rugaciune, sa fac ce trebuie ca asa sunt invatata eu, dar a zis ca nu vrea… Acum speram sa se faca bine. Am stat de vorba si cu doctorita si a zis ca ar fi sanse, acum sa speram ca va fi bine„., a mai spus Saveta Bogdan.

coral