S-a aprins fitilul razboiului intre Mihai Bobonete si Silviu Andrei, unul dintre fostii colegi ai lui Dan Capatos! Totul a pornit de la discursul presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pe care l-a rostit in limba romana joi seara, cand Romania a preluat presedintia Consiliului Uniunii Europene. Scandalul dintre actor si cunoscutul DJ a devenit public dupa ce Mircea Badea a publicat pe o retea de socializare mesajele dintre ei.

Comentariile prezentatorului de la Antena 3 care au insotit capturile facute la discutia celor doi artisti sunt: “Bobonete, ala care-ti baga p#*@ «for a living» pe scene cu bulina rosie, in aplauzele corporatistilor dornici, o arde la ocazii profund si cu rol social. I-a dat o replica minunata Silviu Andrei”.

Scandal intre Bobonete si Silviu Andrei, ex-DJ in emisiunea lui Dan Capatos

Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu, Antonio Tajani, Donald Tusk, Jean Claude Juncker sunt doar cativa dintre cei care au avut cate un discurs in urma cu patru zile, cand tara noastra a preluat presedintia Consiliului Uniunii Europene. Cel mai aplaudat discurs a fost al presedintelui Consiliului European, care a vorbit in limba romana la Ateneu. Mihai Bobonete a postat un mesaj care a starnit multa valva pe Internet.

“Discursul acestui om este un discurs foarte bine ticluit, este un mesaj plin de nuante si este spus in limba noastra cu referiri la nume mari ale culturii acestui popor. Are aspecte umoristice pe alocuri, gadila orgoliul oricarui roman in mare parte, dar sunt cateva minute bune in care daca il asculti macar de doua ori, o sa va dati seama ca suna a rechizitoriu pentru cei ce stateau la loja langa Madonna sau cum l-o chema pe domnul imbracat in rochia aia alba.

Va spun cu sinceritate ca, ascultand discursul la un volum ridicat, s-a ridicat parul pe mine si am lacrimat spre final cand a amintit-o pe Simona Halep langa Nadia Comaneci. A fost un discurs complet, a fost o povata excelenta si un indemn spre a fi mai buni.

Stiu, veti spune ca ar fi putut sa mai faca referire si la un Traian Vuia sau Henri Coanda, ca ar fi putut aminti si de Hagi sau de Marin Sorescu, de Petrache Poenaru, Ana Aslan, Anastase Dragomir, Nicolae Paulescu sau Mihai Eminescu si inca vreo suta de nume grele, dar omul a sintetizat perfect si a transmis, cred eu, fix ce trebuia sa intelegem toti.

Acum depinde de noi ce concluzii tragem si nu ma refer doar la noi, astia care dam din cap sau incingem telefoanele pe canapele, ma refer la astia de ne conduc, la cei cu lanterna, pentru ca ei sunt cei ce trebuie sa ne gaseasca lumina din intuneric despre care a scris Mircea Eliade si de care a amintit domnul Donald Tusk.

Capul sus, privirea in fata, ridicam ancora si profitam de vant, sunt ferm convins ca departandu-ne de la cheu, ne apropiem din ce in ce mai mult de destinatie si, cel mai important, este sa calatorim spre. Scuzati-mi penibilitatea redactarii acestui text, dar asa mi-a venit sa zic eu, dupa ce am ascultat acest discurs de mai multe ori. Sanatate. frate!”, a scris Mihai Bobonete pe pagina lui de Instagram.

Printre comentariile stranse de postarea actorului de la Pro TV se numara si cel al lui Silviu Andrei: “Bai, Bobo, Tusk, desi a reusit sa ma faca sa rad de cateva ori nu si-a bagat o data p#*@ in tot discursul. Ciudat, foarte ciudat…”. coral