Sezonul sase a show-ului ”Chefi la cutite” s-a terminat cu un scandal monstruos! Mihai Munteanu – alias „Munti” – a fost declarat  marele castigator, iar Chef Sorin Bontea a bifat, astfel, inca o victorie.  Totusi, nimeni nu se astepta la un astfel de deznodamant, cu atat mai mult cu cat, nu cu multa vreme in urma, Silviu Nedelea – component al aceleiasi echipe conduse de Bontea – era considerat favorit la castigarea marelui premiu.

Maria, finalista din Echipa Galbena a lui Scarlatescu, spune ca Munti nu ar fi castigat fara ajutorul colegului sau Silviu, care pana atunci era considerat favoritul la titlu, mai ales datorita experientei net superioare fata de alti concurenti.

„Bravo Silviu, ai castigat”, a spus Maria a finalul concursului.

Silviu Nedelea: ”Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ti-ai dorit enorm sa castigi”

Extrem de afectat de rezultat si de eliminarea sa, Silviu Nedelea a rabufnit dupa marea finala, postand un mesaj dur si lung, pe Facebook.

„Catalin Scarlatescu, m-ai rugat sa te iert 20 de minute incontinuu dupa finala! Mi-ai spus ca nu imi va ajunge o viata sa te iert pentru ce mi-ai facut pe parcursul intregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ti-ai dorit enorm sa castigi cu Maria! Te-am iertat ca om dupa primul minut in care m-ai imbratisat! Dar nu am sa te iert ca BUCATAR, cand am sa te prind la gatit, noi 2, fata in fata!

Florin Dumitrescu, te respect enorm, iti recunosc public calitatile in noua arta culinara, bazata pe gust, culoare, combinatii de arome, improvizatii de minut si mai ales modul de a monta preparatul pentru ca produsul final sa fie o capodopera!

Sorin Bontea, iti respect decizia prin care m-ai transferat in echipa ta albastra datorita amuletei, insa ca profesionist ce esti in acest domeniu, trebuia sa fii corect, sa ma lasi alaturi de Florin Dumitrescu pentru a-mi duce visul panp la capat. Un cutit de aur nu trebuie schimbat. Sper sa inveti din greseli!”, a scris Silviu Nedelea pe internet.

coral