Scandal la Kanal D! Catalin Botezatu nu s-a mai putut abtine si a izbucnit. Plin de nervi, celebrul designer a pus punctul pe ”i” si a facut-o praf pe una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil!”

Emisiunea ”Bravo, ai stil!” ofera, aproape de fiecare data, foarte multe momente tensionate. Juratii spun lucrurilor pe nume, fara menajamente, iar atunci cand o concurenta depaseste ”linia” apar… scantei. Asa s-a intamplat in cazul Cristinei.

”Eu nu am sa trec peste asta, pentru ca ti-am spus inca din gala si voi continua. Iar daca acum plangi si faci aceasta sceneta, o faci gratuit in ceea ce ma priveste. Incetai cu postarile. Aseara, s-a postat o poza cu tine la prietenii mei de la …, mai ai … si inca cativa prieteni din anturajul meu si i-ai terminat pe toti! De obicei mai am timp sa ies seara cu ei, eu nu te-am vazut in gasca mea decat de cateva ori, intr-un club, ici-colo. Acum, i-ai rupt pe toti in doua. Te vad la mese cu ei, te vad in locuri in care nu te-as fi vazut niciodata, deci eu acum iti spun ca in gala sa nu mai accesezi prietenii. Ce cautai acolo, etichetata in acel loc?”, a spus juratul Catalin Botezatu.

Cristina: ”Mi-au spus sa vin sa fac poza”

Dupa replica Cristinei, Catalin Botezatu a devenit chiar furios si a taxat-o instantaneu.

”Pentru ce? Cine esti tu? Esti vreo vedeta si nu am stiut? Cine te crezi? Ai 3000 de followeri. Indiferent cine te-ar fi dus, iti face un deserviciu. Sunt ca o fantoma in spatele tau, vrei sa manipulezi publicul. Ti-am spus sa joci corect. Ai pus poza aseara. Te rog sa tii cont de asta, asta seara esti foarte prost imbracata”, a continuat juratul Catalin Botezatu, conform wowbiz.ro.

coral