Ieri a fost nunta Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda, iar mirii, nasii si invitatii au trait clipe extrem de emotionante, iar dupa cununia religioasa, cu totii s-au relaxat la masa plina cu bunatati si au incins ringul de dans. Din nefericire, una dintre cele mai frumoase zile din viata fostei prezentatoare a fost umbrita de un scandal… Si totul s-a intamplat pentru ca nu au tinut cont ca 25 agust este o zi speciala pentru ei: ziua in care si-au promis iubire si respect pana la sfarsitul acestei vieti in fata Lui Dumnezeu.

Scandal la nunta Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda

Scandalul a izbucnit pe retelele de socializare, unde Gabriela Cristea a postat cateva poze imbracata in rochia de mireasa stil printesa pe care a purtat-o cand a mers la biserica. Unii dintre numerosii fani si-au aratat dezamagirea uriasa pe care au avut-o atunci cand au vazut ce alegere vestimentara a facut vedeta. Cei mai multi au spus ca rochia alba de mireasa a fost superba, insa, nu a avantajat-o absolut deloc pe sotia lui Tavi Clonda. Printre numeroasele mesaje acide, Gabriela Cristea si sotul ei au primit si mii de felicitari si ganduri pozitive odata cu inceperea unui nou capitol din viata lor.

Gabriela Cristea, criticata pentru modelul de rochie de mireasa ales in ziua nuntii cu Tavi Clonda

“Casa de piatra si multa sanatate, dar sunt complet dezamagita. Credeam ca are gusturi mai rafinate si pretentii la tinuta… Ma asteptam la o rochita mai adecvata pentru aceasta ocazie, miresuta mai eleganta, nu asa despuiata… nu o caracterizeaza, dar… ea stie….”, “Viata plina de iubire! Felicitari! Casa de piatra!?”, “Gabriela, esti foarte frumoasa, la fel si Tavi! Dar sa stii ca nu te avantajeaza rochia. Ma refer la decolteu. Imaginatia mea era o rochita care iti acopera umerii, decolteu mai mic sau sanii mai ridicati. Ca o mama de doi copilasi sa arati. Rochia e superba, imi place, dar decolteul, NUU!! La toate emisiunile tale, indiferent de timp si anotimp, cum te imbracai imi placea mult. Dar acum, muci in fasole ai dat. Imi pare rau”, “Sa aveti o viata binecuvantata si sa zambiti mereu. Casa de piatra si multe realizari impreuna”, “Foarte urata rochia la bust, mireasa Cristea, oribil”, “Casa de piatra! Felicitari!???”, “(…). Pe bune, frate? In halul ala cu sanii pe afara? Chiar nu ai pic de bun simt? Mai intri si in biserica… Rusine”, “Felicitari! Sanatate si dragoste implinita ”, “Asa rochie luai o bustiera si tot statea mai bine” sunt noua dintre miile de comentarii lasate de internauti la postarea in care Gabriela Cristea si-a pus statului ca s-a cununat religios cu Tavi Clonda. In galeria foto a articolului puteti vedea si alte mesaje dure la adresa vedetei.

coral