Claudia Pavel a reusit sa il scoata din minti pe Catalin Morosanu la Ferma, in editia de miercuri seara, 27 februarie. In momentul in care luptatorul a decis sa o puna la duel, artista a luat foc si l-a atacat pe acesta in fata tuturor.

Claudia  a marturisit ca se astepta la aceasta nominalizare, incepand sa-l atace pe Morosanu, sustinand ca „nu are imaginatie” si acuzandu-l ca le are drept favorite pe Brigitte si Ioana Filimon, care „il maseaza toata ziua, ii spala chilotii, ii sufla in „fund” toata ziua”, din spusele cantaretei. „Eu nu fac asta, e clar ca de aia i se pare ca eu sunt dificila”, a continuat Claudia in cadrul show-ului.

„Daca ai fi barbat cu adevarat……”, i-a reprosat Cream lui Morosanu. „Eu sunt barbat si am c****le pana jos daca vrei sa o dam pe barbatie”, a venit imediat replica sportivului. „Tu te trezesti ultima, stai jumate de ora la baie, stai o ora sa te machiezi, nu faci nimic”, a adaugat Morosanu.

„Eu am facut treaba cu mana mea distrusa, am dat zapada cu mana mea distrusa, am muncit la fel ca toata lumea de aici”, a explicat Claudia Pavel la Pro tv.

Dupa ce a fost propusa la duel, Claudia a zis ca o sa ia „una dintre femeile lui Morosanu (Ioana Filimon si Brigitte n.r)” cu ea in confruntare, continuand tenisiunile din casa.

coral