Scandal monstruos la Antena 1, dupa ce Mihai Bendeac a facut o criza de nervi. Prezentatorul si-a pierdut cumpatul din cauza unui concurent, care revine la emisiune in ipostaza de invitat special.

O revenire in acest sezon nu s-a dovedit a fi foarte inspirata, fapt care a atras nemultumirea juratilor. ”Expunere = sigla iUmor pe afis, e adevarat? Incep sa vad tot mai putini stand-up-eri care sa vina cu ceva creat pentru iUmor unde, de-a lungul timpului, foarte multi au avut de castigat! Sunt foarte multi care au fost aici, au avut vizibilitate si au castigat niste bani de pe urma acestei chestii! E sezonul 6, am vazut deja aici momente memorabile pana acum, nu mai vreau sa mai ciupeasca nimeni niste spectacole si sub aceasta sigla sa se duca sa faca niste porcarii! Daca vreti sa mai urcati pe aceasta scena, mai faceti niste lucruri special pentru aceasta emisiune!”, i-a spus dezamagit Mihai Bendeac concurentului.

In fiecare sambata, de la ora 20.00, la Antena 1, juratii iUmor Delia, Mihai Bendeac si Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenti neasteptati, din intreaga lume, dar vor fi nevoiti sa se reintalneasca si cu unii pe care sperau, probabil, sa nu ii mai vada vreodata. Iar pentru situatiile controversate in care unul dintre cei trei era suparat ca un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obtine suficiente voturi, se intrevede o solutie – juratii vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia sa devina antrenori pentru un concurent si sa il ajute sa revina cu un numar mai bun!

Concurentii care primesc minimum doua ”Thumbs up” vor putea fi apoi votati de catre telespectatori cu ajutorul aplicatiei gratuite iUmor, creata special de Antena 1, votul incepand in timpul editiei respective si terminandu-se a doua zi la ora 16:00. Castigatorul fiecarei editii va fi anuntat luni, in cadrul emisiunii Observator 16.00, si se va califica direct in finala!

coral