Ieri, 10 iunie, în jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că în faţa Halei Agroalimentare din Piaţa Mihai Viteazul din municipiul Cluj-Napoca a avut loc un scandal între mai multe persoane, una dintre acestea fiind tăiată cu un cuţit la un picior.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, însă bărbatul care a folosit cuţitul în timpul scandalului nu se mai afla la faţa locului, părăsind zona imediat după comiterea faptei cu un autoturism înmatriculat în străinătate. La faţa locului se aflau alte 3 persoane, respectiv 2 bărbaţi de 23 şi 43 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, şi o femeie de 26 de ani din comuna Sânpaul, judeţul Cluj, aceştia declarând că au fost agresaţi şi ameninţaţi de către un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Cluj-Napoca, pe care îl cunoşteau.

În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit faptul că există posibilitatea ca agresorul să intenţioneze să părăsească ţara, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul Poliţiei de Frontieră Oradea în vederea depistării bărbatului. La scurt timp, intenţia bărbatului de a părăsi România a fost confirmată de Poliţia de Frontieră Borş, care a transmis depistarea acestuia, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie deplasându-se şi conducând ulterior persoana la Cluj-Napoca pentru audieri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violente,  ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Faţă de bărbat, poliţiştii au  dispus reţinerea pentru 24 de ore urmând ca la expirarea acesteia, acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

coral