Sora Magdalena a aparut pe scena iUmor si i-a luat pe toti pe nepregatite cu numarul ei care a avut ca subiect viata spirituala. Sau cel putin asa asteptau juratii si spectatorii atunci cand au vazut-o pe concurenta aparand imbracata in… maicuta.

Maria Magdalena-Chihaia a ”luat caimacul” cum se spune, dar numarul este este considerat cel mai scandalos din istoria iUmor. Replicile ”fara perdea” cu subiect bisericesc au stirnit hohote de ras in sala si printre jurati, chiar daca – uneori – au mai aparut si unele expresii de-a dreptul mirate. Bineinteles, au fost si situatii in care juratii nu stiau cum sa reactioneze la glumele ”delicate” ale concurentei, dar sora Magdalena si-a vazut, mai departe, de replicile sale.

”Va multumesc frumos pentru voturi, pentru sustinere si pentru mesaje. Sunt foarte emotionata!  si … ne vedem in finala ???? Va pup si va imbratisez cu drag! ????????!”, a scris ”maicuta Magdalena” pe pagina sa de socializare.

Si, pana la urma, a avut succesul scontat. Pe de alta parte, trecutul sentimental al sorei Magdalena a fost luat ”la puricat” dupa aceasta victorie incontestabila, existand speculatii conform carora ”calugarita”… s-ar fi iubit cu Smiley, cu multi ani in urma.

coral