Duminica dimineata, Gheorghe Dinca a fost adus in Bucuresti, iar acum se afla in Arestul Central al Politiei. ”Monstrul din Caracal” se ”bucura” de un regim special, se poate spune, avand in vedere conditiile de detentie.

Astazi, ”Monstrul din Caracal” a fi dus la expertiza psihiatrica, iar dupa aceea – in functie de rezultat – se va afla si in fata aparatului poligraf. Conditile de detentie de care beneficiaza criminalul sunt cu totul… speciale. Gheorghe Dinca a fost incarcerat intr-o celula proaspat renovata. Celula are un singur pat, astfel ca Dinca este singur si nederanjat de nimeni, iar in Arestul Central al Politiei exista doar 5 astfel de celule.

„Dinca va fi intrebat daca doreste sa faca testul. Se va constata inainte daca este apt pentru a fi testat, iar procurul de caz va decide ce va fi intrebat. Testul are de regula 10 intrebari. Trei intrebari vizeaza cazul in sine, iar restul sunt neutre si de control. Procurul de caz ordona ce intrebari se pun. Un test daca se aplica dureaza vreo 5 minute cu pauza intre teste si se aduna. Eu, in general,  aloc o ora inainte de testare, o ora testarea si o ora analiza poligraf si scrierea expertizei”, a precizat expertul-poligraf Liviu Chesnoiu, informeaza antena3.ro.

coral