S-au derulat scene traumatizante pe o strada din orasul Onesti, judetul Bacau! Un barbat a vrut sa rapeasca o fetita, dupa ce si-a pus la punct un plan diabolic. Cand a incercat sa o ia cu forta, individul i-a spus un lucru care a ingrozit-o pe copila si, din fericire, ea a reusit sa scape din mainile sale. Politistii fac cercetari intr-un dosar de tentativa de lipsire de libertate.

Scene traumatizante in Onesti! Un barbat a vrut sa rapeasca o fetita

Potrivit IPJ Bacau, tatal unei fete a sesizat politistii marti seara ca un barbat a abordat-o pe fiica lui pe o strada din Onesti.

 “In seara zilei de 24 septembrie, politistii au fost sesizati de catre un barbat de 37 ani cu privire la faptul ca fiica minora a fost abordata de un barbat necunoscut care ar fi incercat sa o ia in brate. Politistii care s-au deplasat la fata locului au purtat discutii cu minora si tatal acesteia si au inceput verificarile pentru stabilirea situatiei de fapt. In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la lipsire de libertate”, a declarat Catalina Paduraru, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau.

Tatal fetei a publicat si pe retele de socializare un apel pentru a-l identifica pe cel care a vrut sa-i rapeasca fata.

 “Aseara, in jurul orei 20, fiica-mea in varsta de 10 ani s-a deplasat la matusa ei intr-un bloc vecin (…) pentru a ridica ceva acte, iar la intoarcere a fost acostata de un individ in jur de 45-50 de ani, carunt, circa 170-175 inaltime, parul in codita prins pe crestet, prinzand-o in brate si spunandu-i: «Te-am prins, te iau acasa». Fata zbatandu-se si tipand, a reusit sa se elibereze”, se arata intr-o postare facuta de tatal fetei pe Facebook.

Oamenii legii incearca acum sa-l prinda pe monstrul care a incercat sa o rapeasca pe copila.

coral