Ilinca Vandici a rabufnit in emisiunea pe care o prezinta, “Bravo, ai stil!“, si a facut anuntul care a bulversat pe toata lumea. Moderatoarea a facut o schimbare majora in ceea ce priveste regulamentul concursului si anume ca nicio concurenta nu va ramane nepedepsita.

Totul s-a intamplat in urma comportamentului Irinei, care a intarziat o ora, si nu a fost gata cand au inceput filmarile. ”Venim dupa o gala ce a avut un final mai mult decat controversat. Sa le fac anuntul: hai sa intre cele opt concurente! Am avut doua eliminari in gala? Unde e Irina? O ora a intarziat Irina. Alexandra, tu esti bine astazi? Eu stiu ca ai mei colegi te-au ingrijit si ti-au pus lavaliera. De ce ti-ai dat jos lavaliera? Cred ca e momentul propice sa fac un anunt care va vizeaza pe toate in egala masura.

 Ce s-a intamplat in platou, zilele trecute, si ma refer la plecarile repetate ale Valeriei, avand in vedere ce s-a intamplat astazi, ele nu vor mai ramane nepedepsite. Astfel, oricare dintre voi va mai avea parte de astfel de iesiri, abateri, vor trebui sa-si asume consecintele”, a spus Ilinca Vandici.
Ilinca Vandici, despre lupta cu depresia postnatala: “Am vorbit cu un psiholog”

In varsta de 32 de ani, Ilinca Vandici se considera o femeie implinita: are familia dorita si o cariera in care a bifat multe reusite. Prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil” a devenit mamica pentru prima data pe 23 iulie 2017, insa, fericirea traita atunci a fost umbrita de depresia postnatala. Ea a acceptat sa vorbeasca recent despre acea perioada complicata si a marturisit ca a reusit sa o depaseasca dupa ce a cerut ajutorul unui psiholog.

“Am vorbit cu un psiholog despre asta. Mi-au explicat oameni care se pricep la asta si sunt in domeniu care sunt nevoile pe care le are copilul. Bebelusul se linisteste si daca il tin piele pe piele. Am schimbat si laptele. Cand m-am linistit eu, s-a linistit si el. M-a ajutat ca am mers si la munca imediat. Ai tendinta sa stai ca o closca langa copil. Te dedici cu totul copilului si uiti de tine ca si om. Am luptat si lupt in continuare pentru toate mamicile care au o cariera sa-si doreasca sa mearga la munca”, a declarat Ilinca Vandici pentru VIVA!.

In cadrul interviului, vedeta de la Kanal D a rememorat trairile pe care le-a avut in perioada dinaintea sarcinii, cat si cele de dupa ce fiul ei, Zian Ioan, si al lui Andrei Neacsu a aparut in vietile lor.

“In momentul in care esti insarcinata trebuie sa te pregatesti energetic, sufleteste pentru tot ceea ce urmeaza sa se intample. Sa nu pierzi legatura cu Dumnezeu si sa te rogi pentru tot ce e mai bun pentru tine si pentru copilul tau. Cand eram insarcinata nu am simtit absolut nimic. Cand am nascut, zilele din spital au fost debusolante. Nu stiam ce se intampla. Voiam copilul, dar nu stiam cum sa-l tin, cum sa-l alaptez. Ascultam la tot ce imi spuneau doctoritele, asistentele. Imi era frica sa nu-i fac ceva rau, sa nu se intample ceva. La a doua zi de spitalizare toti membrii familiei plecasera si mi-au adus copilul sa alaptez. Am ramas doar eu cu copilul”, a mai povestit vedeta.

coral