News Flash:

Scoala Populara de Arta „Tudor Jarda" face inscrierei pentru anul scolar 2015-2016. Vezi specializarile disponibile

7 Septembrie 2015
781 Vizualizari | 1 Comentarii
Admitere 2015
Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda" din Cluj-Napoca, institutie de cultura care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, anunta inceperea inscrierilor la cursurile aferente anului scolar 2014 - 2015. Examenul de admitere se va desfasura in intervalul 22 septembrie - 25 septembrie, in cadrul compartimentelor „Muzica", „Arte vizuale", „Coregrafie" si „Arta dramatica", cu toate  specializarile si disciplinele pe care le acestea le insumeaza, si anume:

MUZICA

Canto - clasic, muzica usoara, muzica populara - Cluj-Napoca;

Canto Muzica populara - Dej, Gherla;

Improvizatie Jazz - canto, instrumente de suflat, clape, cu coarde si percutie - Cluj-Napoca;

Initiere Fanfara - Cluj-Napoca, Dej;

Initiere Corala - Cluj-Napoca;

Instrumente muzicale - Cluj-Napoca;

Instrumente populare - Cluj-Napoca;

Tehnici de interpretare in muzica - Cluj-Napoca.

ARTE VIZUALE

Pictura, pictura pentru copii, arta decorativa - Cluj-Napoca, Turda;

Grafica, ceramica, design vestimentar, decoratiuni interioare, sculptura, arta fotografica - Cluj-Napoca;

Tesut-cusut - Cluj-Napoca, Bedeciu;

Tehnici in pictura si design vestimentar - Cluj-Napoca.

COREGRAFIE

Dans clasic (balet copii), dansuri de societate, dans contemporan, dans modern, joc popular, instructor coregraf joc popular, instructor coregraf dans modern - Cluj-Napoca;

Tehnici in coregrafie - Cluj-Napoca.

ARTA DRAMATICA

Actorie, retorica, regie sunet, productie audio - Cluj-Napoca;

Pentru inscrierea/reinscrierea la examenele de pe urma carora se va obtine o diploma de absolvire, doritorii sunt asteptati la sediul Scolii Populare de Arte „Tudor Jarda", din Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar, nr. 51, in perioada 7-21 septembrie 2015, intre orele 10.00 - 18.00. Taxa de inscriere este de 50 lei, iar informatii suplimentare legate de toate aspectele prezentate mai sus le gasiti pe site-ul scolii: http://www.scoaladearte.ro/20150803admitere-la-scoala-de-arte-tudor-jarda-cluj-napoca-pentru-anul-educational-2015-2016.html, la tel. 0264 592 576 sau la adresa de e-mail: scoaladeartecluj•yahoo.com.

Ca noutate absoluta, din acest an, Scoala de Arte lanseaza o serie de cursuri noi, de pe urma carora nu se vor obtine diplome de absolvire, dar care urmaresc sa atraga doritori ai artei, in diferite forme de exprimare, fara ca acestia sa fie implicati obligatoriu in activitatile educationale si culturale curente ale scolii. Drept urmare, formarea si dezvoltarea acestor cursanti nu se va face dupa o programa analitica data (examene, catalog, etc.), ci dupa nevoia sau dorinta lor. Incepand din acest an, in urma cererilor primite, Scoala Populara de Arte organizeaza Cursuri pregatitoare pentru categoria de varsta 7-9 ani pe urmatoarele compartimente: „Arte vizuale", „Muzica" si „Coregrafie". De asemenea, tot din acest an, Scoala Populara de Arte organizeaza si cursuri de „Asistenta artistica" pentru toate categoriile de varsta pe toate compartimentele, la cursurile de „Muzica", „Arte vizuale", „Coregrafie" si „Arta dramatica". Inscrierea la aceste discipline se va face conform procedurii de inscriere a tuturor cursurilor, insa fara examen, taxa fiind de 800 lei.

Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda" din Cluj-Napoca, prin seriozitatea profesorilor si instructorilor care activeaza in cadrul institutiei, la randul lor personalitati de marca ale vietii cultural-artistice, a pregatit de-a lungul anilor numerosi cursanti care, in timp, au ajuns nume de referinta in Romania. Prin urmare, persoanele inzestrate cu talent intr-un domeniu sau altul, se pot inscrie cu incredere fiindca intr-o scurta perioada de timp ar putea deveni o valoare confirmata, slefuita cu rabdare de catre profesorii si instructorii scolii.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cluj-napoca muzica arte vizuale coregrafie arta dramatica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 23 queries | Mysql time :0.047716 (s)